Dosežki

Kot predstavnica Kazine sem se udeleževala mnogih tekmovanj v okviru slovenske plesne zveze in mednarodne IDO plesne zveze v kategorijah modern, show dance, jazz in step. V mladinskih in članskih parih z Barbaro Krašovec, Matejem Vouškom in Luko Ostrežem sem dosegala najvišja mesta na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih, za katere sem prejemala nagrade Olimpijskega komiteja Slovenije, Športne zveze Ljubljana in Plesne zveze Slovenije za vrhunske dosežke. Mnogo let sem tekmovala tudi v malih skupinah in formacijah pod vodstvom Mirjam Podobnik in Mitje Popovskega in nastopala na različnih festivalih in dogodkih. Med tekmovanji plesala v sodobnih predstavah in projektih Albedo, SloAfrica in Tristan & Isolde. V zadnjih letih sem se posvetila delu na muzikalih in nastopala na turneji predstav Briljantina in Nune v akciji.

Začetki

Svet plesa sem prvič spoznala pri 4 ali 5 letih, ko sem se pridružila plesnim uricam z našim Danijelom Mišonom. Kasneje sem dolgoletno plesno pot nadaljevala pri Mirjam Podobnik in Mitji Popovskemu, ki jima bom vedno hvaležna za svoje plesno znanje. V tekmovalnih letih sem se izobraževala tudi na delavnicah v Londonu in Južni Afriki.

Področje dela

V Kazini se ukvarjam s koreografiranjem, poučevanjem ur tehničnih in akrobatskih osnov, fizične priprave in raziskovanja giba solistov, parov in malih skupin predvsem v pionirski in mladinski konkurenci. Vsakič znova se rada postavim v vlogo otroka, se mu poskušam približati in z njim raziskovati njegovo individualnost.

Osebno

Poleg plesa sem več kot 10 let trenirala in tekmovala v ritmični gimnastiki, kasneje pa sem se usmerila v treninge športne gimnastike in akrobatike. Ukvarjam se tudi s terenskim delom z otroki in mladostniki pod okriljem družinskega centra Mala ulica. Največja preizkušnja na področju športa je bila zame hujša poškodba kolena, zaradi katere eno leto nisem stopila v plesno dvorano.
Čeprav je bil zame ples celo življenje na prvem mestu, sem se po gimnaziji odločila za univerzitetni študij elektrotehnike, kjer zaključujem magistrski program Biomedicinske tehnike.