Dodatne informacije in
pomoč pri vpisu

Na voljo smo vam v Kazini v Šiški v času uradnih ur od ponedeljka do petka od 13.00 do 19.00 v Kazini v Šiški na Vodnikovi 155 v Ljubljani. Pokličite nas na 031/362-526 ali nam pišite na info@kazina.si.

Vpis je obvezen preko spletnega obrazca pri izbranem tečaju na naši spletni strani.

Plesna šola Kazina:
ceniki za šolsko leto 2022/2023

Plačilo je možno na vpisu z gotovino ali s karticami BA, Maestro, Karanta, Eurocard, Visa (v kolikor pogoji omogočajo delo s strankami v živo), z nakazilom na TRR, preko spletnega nakupa (preko povezave, ki jo prejmete na predračunu s podatki za plačilo), pri plačilu redne mesečne šolnine pa tudi preko SEPA direktne obremenitve (plačilo se izvede 20. v mesecu za naslednji mesec). V primeru sprememb pogojev dela (epidemija) lahko od vpisa, če se ne odločite nadaljevati online, odstopite – v tem primeru vam vrnemo denar na vaš TRR v protivrednosti razlike neopravljenih vaj.

Zadržujemo si pravico do spremembe cen v katerem koli novem sklopu vpisa v celoletne programe ali v kateremkoli vpisu v nov plesni tečaj tudi v času obdobja tega šolskega leta.

Društvo Kazina:
ceniki za šolsko leto 2022/2023

Plačilo je možno na vpisu z gotovino (v kolikor pogoji omogočajo delo s strankami v živo), z nakazilom na TRR, preko spletnega nakupa (preko povezave, ki jo prejmete na predračunu s podatki za plačilo), pri plačilu mesečnega prispevka pa tudi preko SEPA direktne obremenitve (plačilo se izvede 20. v mesecu za naslednji mesec). V primeru sprememb pogojev dela (epidemija) lahko od vpisa, če se ne odločite nadaljevati online, odstopite – v tem primeru vam vrnemo denar na vaš TRR v protivrednosti razlike neopravljenih vaj.

Pridružujemo si pravico do spremembe cenika ob začetku posameznega meseca.

Za plesalce selekcijskih skupin s poravnano letno članarino Društvu Kazina.

Obračun mesečnega prispevka po skupinah:

picture_as_pdf

picture_as_pdf

picture_as_pdf

picture_as_pdf