Dosežki in projekti

Veliko otrok, mladih in odraslih sem v svojem življenju učila in jim vzbudila veselje do plesa in gibanja, vendar jih nisem nikoli štela. Zagotovo gredo številke v več tisoč plesalcev. Zame osebno je to področje dela moj največji uspeh. Tudi ne morem prešteti vseh projektov za katerimi stojim v Kazini, zagotovo pa gredo številke proti stotici, če že ne v več stotic.
Vsak projekt je kot nov otrok in v neizmerno veselje mi je še vedno, ko zaživi in se dotakne ljudi. Ponosna sem na to, da s stalnimi sodelavci (in marsikdo med njimi je bil učenec Kazine) soustvarjam Kazino že blizu številke, ki gre proti trem desetljem. Vsak novo narejen plesni korak, vsak projekt izjemne ekipe Kazine, vsak uspeh plesalcev Kazine…. v vsem je delček mene in v vsem še vedno uživam.

Začetki in osebno

Plesati sem začela v tečaju standardnih in latinsko ameriških plesov pri šestnajstih letih v KD Tine Rožanc. Moja takratna trenerja – Viktorija Tomič in Fredi Novak sta mi vzbudila veselje do plesa, ki še kar traja. Po selitvi v klub Kazina sem plesala pod vodstvom Nataše Ambrož, zelo kmalu pa pričela poučevati najmlajše in odrasle tečajnike. Ples me je spremljal tudi po končanem študijskem obdobju in vse bolj se je plesnemu delu priključevalo tudi organizacijsko.

Sem ponosna mama dveh najstnic. Nepogrešljivi del naše družine sestavlja tudi naša pasja družina tibetanskih terierjev in Horjulčkov. Poletje in morje pa sta tisti del časa in prostora, ki ju imam najraje.

Področje dela

Vodim plesno šolo, vodim projekte, poslušam, raziskujem, širim, povezujem.
Občasno za svojo dušo prevzamem tudi kakšen tečaj družabnega plesa in odvodim individualno uro.

Plesna učiteljica – naziv ob šolanju podeljuje Združenje plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev Slovenije (Plesna Zveza Slovenije) in Fakulteta za šport.
Za svoje redno izobraževanje skrbim na seminarjih in z rednim spremljanjem plesnih dogodkov doma in v tujini.