Začetki:

Že pri rosnih letih sem se udeleževal veliko festivalov, dogodkov in tekmovanj, kjer sem dosegal odlične rezultate. 9x zapored sem bil državni prvak v hip hopu, 5x sem stal na najvišji stopnički evropskega prvenstva in 3x na najvišji stopnički svetovnega prvenstva (hip hop solo, duo). Bil sem finalist oddaje Slovenija ima talent leta 2011. Kar nekaj zmag imam tudi iz regionalnih battlov, med drugim sem zmagal Juste debout kvalifikacije v Ljubljani in se uvrstil na enega najbolj prestižnih battlov na svetu Juste debout Paris.

Kmalu pa sem se srečal tudi z muzikalom, plesno predstavo, interdisciplinarnim projektom, komedijo, otroško predstavo, konceptualnimi predstavami, uličnimi nastopi, plesnimi dvoboji in na splošno z različni tehnikami performiranja, umeščenimi v različne prostore dogajanja, kasneje pa tudi s kratkimi filmi in koreografiranjem dramskih iger.

Razvoj v performans:

Pri 13 letih se mi je na plesni poti pridružil Žigan Krajnčan (soustvarjalec, prijatelj in učitelj). Skupaj sva raziskovala in še raziskujeva univerzalne sisteme gibanjaa, življenja, načina bivanja in delovanja. S krepitvijo veščin performiranja predvsem pa improviziranja, skozi fuzijo življensko gibalnih principov kot so: hip hop, house, sodobni ples, freestyle , kontaktna improvizacija, joga, alkimija, krump, shamanic dance, newstyle, turfing, bboying, smashing, joga, locking, popping razvijava svoj lasten način izražanja. Uspešno sva razvila neverbalni pogovor oz. pogovor gibalne telepatije, ki najinemu načinu izražanja da originalni žig. Od leta 2016 sva znana kot duet Alien expres, katerega koncept je, da se iz predstave v predstavo spreminja in raste in je tudi zrasla, sedaj z duetom že 2 leti redno nastopava doma in v tujini; imela sva že več kot  80 gostovanj – Brazilija, Kitajska, Afrika, Španija, Nemčija, Danska, Švedska, Hrvaška, Srbija, Bosna in hercegovina …

Področje dela:

Akitven sem na večih področjih; od vloge pedagoga, mentorja najbolj uspešnim mladim plesalcem v urbanih stilih, kot igralec in koreograf v SNG Drama, samostojen umetnik pri ustvarjanju zanimivih projektov in dogodkov, producent, organizator in tekmovalec na različnih mednarodnih tekmovanjih. S svojim ustvarjanjem tudi veliko potujem in se povezujem z ustvarjalci iz vsega sveta.

V Kazini vodim 3. trening za street selekcije in jim dajem širino, ki jim prav pride tako v koreografijah kot pri freestylu.