Dosežki

Kot hip hop plesalka sem bila večkrat v finalih na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih. Plesala sem na različnih dogodkih, modnih revijah, konferencah, v glasbenih videospotih, na zabavah ter drugih kulturnih in športnih dogodkih. Že od najstniških let poučujem in delam z mladimi. Tudi s svojo novinarsko kariero sem si utrla pot do številnih znanj in povezav v različnih industrijah. Tako danes oba svetova uspešno združujem, kar me vsekakor bogati in pomaga tako meni kot mojim učencem.

Začetki

S prvimi plesnimi koraki sem se srečala v vrtcu in se kmalu odločila za plesno šolo Kazina, ki sem ji zvesta od svojega 4. leta. Moj prvi plesni učitelj je bil Danijel Mišon, ki je danes moj sodelavec. S hip hop stilom sem se srečala pri 13. letih, najprej pri Mihi Matevžiču in kasneje pri Adi Kogovšek in Željku Božiću, katerega treninge z veseljem obiskujem še danes.

Osebno

Sem diplomirana novinarka in sodelavka različnih domačih in tujih projektov. Zelo rada pišem in ustvarjam. Delala sem tudi za največjo evropsko plesno organizacijo WhoGotSkillz iz Nemčije in sodelovala pri njihovem plesnem kampu The Beat Camp na hrvaškem Pagu, kjer sem imela priložnost spoznati najboljše plesalce iz industrije. Trenutno sem še sodelavka športne televizije Arena Sport.
Po naravi sem avanturistična, radovedna in spontana. Zelo rada potujem in vsako priložnost izkoristim, da si širim obzorja ter spoznam kaj novega o sebi in svetu. Cenim iskrene ljudi s svobodnim duhom in dobrim smislom za humor. Izredno me zanima glasba vseh stilov – zelo rada raziskujem in se ji predajam.

Področje dela

Poučujem najmlajše v programih cici, začetne in pripravljalne hip hop skupine vseh starosti. Delam tudi z najmlajšimi plesalci, pa na različnih kulturnih dnevih, rojstnih dnevih in pri raznih projektih za mlade. Zelo rada sem tudi v vlogi voditeljice oz. povezovalke na internih in javnih dogodkih.