Od 6.12.2022  – možnost dodatnega treninga za selekcije

Po dogovoru trenerjev ekipe Kazine in na željo številnih plesalcev z decembrom – natančneje 6.12.2022 – uvajamo termin dodatnega treninga, ki ga namenjamo plesalcem vseh selekcijskih hip hop skupin, lahko pa se nam pridružite tudi plesalci art disciplin, ki želite širiti svoja plesna obzorja.

Dodatni trening smo oblikovali tako, da ga bodo vodili gostujoči plesni učitelji in trenerji in z dodatnimi znanji dopolnjevali plesni razvoj plesalcev.

Naš prvi gostujoči učitelj, ki ga z veseljem pozdravljamo v naši sredini, bo Uroš Škulj aka Urkius, ki bo svoje delo v decembru in januarju usmeril v trenažo osnovnih freez-ov, ki jih boste popestrili z vmesnim razvojem preplesavanja (threads) za povezovanje plesalcev v skupini.

Verjamemo, da vam bo v razvoju plesnih veščin njegovo znanje prišlo prav in vas vabimo, da se nam pridružite v čim večjem številu.

Dodatni treningi bodo za vse zainteresirane plesalce potekali v skupnem terminu ob torkih od 20.30 do 21.30. Drug termin ni moženCena s popustom za plesalce, ki ste že člani katere od selekcijskih skupin Kazine, znaša 40,00 eur / 4 vaje. Šolnino poravnavate mesečno za število vaj, ki jih razpišemo v tem mesecu (december = 3 vaje / 30,00 eur in januar = 5 vaj / 50,00 eur).

Prijavite se lahko do srede, 30.11.2022 na tej povezavi: klikni tukaj >>>.

Vabljeni, da se nam pridružite.