Poletni treningi z Mirjam Podobnik

Treningi za plesalce bodo potekali
ob ponedeljkih, sredah in petkih – od 29. 7. do 9. 8. 2024 v dveh skupinah:

od 9.00 do 10.00 za starejše in
– od 10.00 do 11.00 za mlajše.

Cena poletnih treningov znaša 15,00 eur / trening.

PRIJAVA:

Prijavite se na spletni strani www.studionaut.com (prijava po elektronski pošti ni možna) kadarkoli do pričetka treninga.
Treninga se bodo lahko udeležili samo prijavljeni plesalci. Plačilo uredite hkrati s prijavo v Studionautu (prijava brez plačila ni možna).

Pogoji odjave:
Do vračila plačila ste upravičeni le v primeru pravočasne odjave – do 18. ure en dan pred posameznim terminom treninga. Ob odjavi nam hkrati na info@kazina.si posredujte podatke za vračilo (ime, priimek, naslov in številko transakcijskega računa).

Navodila za prijavo
Če prijavo urejate starši – se na spletni strani www.studionaut.com prijavite v račun z otrokovim ali s svojim elektronskim naslovom in geslom, ki ste ga sami določili ob prvi prijavi. Če se prijavljate prvič, boste morali urediti uporabniški račun.
Takoj po vstopu v Studionaut preverite v levem zgornjem kotu kjer piše za koga urejate prijavo – če je tam zapisano vaše ime, potem kliknite na vaše ime in odprlo sem vam bo podokno, kjer izberite ime otroka za katerega želite urediti prijavo. Nujno uredite prijavo z otrokovim imenom.
V rubriki »Ceniki« izberete število treningov, ki bi jih želeli kupiti.
Po plačilu prijavo na izbran(e) termin(e) uredite v rubriki »Koledar«. Pomaknite se na izbran(e) termin(e) in kliknite na gumb “Prijava”. S posameznega termina se odjavite na enak način kot ste se prijavili.

Za pomoč pri prijavi smo vam na voljo po telefonu 031/362-526 in na info@kazina.si v času dežurstva na vpisu v Kazini (https://www.kazina.si/2024/06/26/dezurstvo-v-casu-poletnih-pocitnic/).

Veselimo se poletnih plesnih druženj in vam želimo sončno in plesno poletje,

ekipa Kazine