Kazinin poletni plesni tabor za otroke od 1. do 5. razreda – Gozd Martuljek, 1.7. do 5.7.2024

Otroke od 1. do 5. razreda OŠ vabimo, da z nami v plesnem utripu preživite del letošnjega poletja na KAZININEM POLETNEM PLESNEM TABORU v Hotelu Rute (Gozd Martuljek).

Plesali, družili in zabavali se bomo v tednu od ponedeljka, 1.7. do petka, 5.7.2024.

Poleg plesnih delavnic, ki bodo na sporedu vsak dan, bomo tudi ustvarjali in se zabavali ob raznih aktivnostih na prostem. Udeležili se bomo tudi največ dveh do treh dodatno plačljivih aktivnosti v okolici. Glede na starost otrok in vreme bomo izbirali med ponudbo aktivnosti v Planici, obiskom bazena v bližnjem Hotelu Špik, poletnim  sankanjem v Kranjski Gori in obiskom Kekčeve dežele.

Tabora se lahko udeležijo vsi otroci – ne glede na to ali plešejo ali ne.

Prihod in povratek:

Na pot se bomo odpravili z javnim avtobusnim prevozom. Zbor plesalcev v ponedeljek, 1.7.2024 ob 8.00 na glavni avtobusni postaji v Ljubljani. Po prihodu v hotel sledi namestitev po sobah in aktivnosti po urniku.

Naše poletno druženje bomo zaključili po kosilu v petek, 5.7.2024, ko se bomo z javnim avtobusnim prevozom vrnili nazaj v Ljubljano. Prihod na glavno avtobusno postajo v Ljubljani je predviden ob 16.30.

Cena Kazininega poletnega plesnega tabora znaša 350,00 eur / osebo.

Ob prijavi več otrok iz iste družine cena za drugega in vse naslednje otroke znaša 330,00 eur / osebo.

V ceno programa je vključeno:

– povratna vozovnica za javni avtobusni prevoz,

– namestitev v Hotelu Rute,

– 4x polni penzion + dodatno kosilo na dan odhoda,

– organizirane plesne ure, varstvo in animacija.

 

Nezgodno zavarovanje uredite sami in ni vključeno v ceno.

Doplačilo za razne plačljive aktivnosti: največ 45,00 eur (otroci prinesejo denar s seboj)

Za vstopnine in druge stroške za sodelovanje na nekaterih plačljivih aktivnostih – aktivnosti v Planici, obisk bazena v bližnjem Hotelu Špik, poletno sankanje v Kranjski Gori in/ali obisk Kekčeve dežele naj imajo otroci s seboj 45,00 eur. Glede na starost otrok in vreme bomo izbrali dve do tri dodatno plačljive aktivnosti v okolici.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

 

Prijavite se lahko s klikom tukaj: prijava Kazinin poletni tabor 1.7. – 5.7.2024 >>>.
Prijava šteje kot dokončna ob plačilu avansa v znesku 175,00 eur.

Plačilo:
Plačilo je možno na vpisu v času uradnih ur v Kazini v Šiški (Vodnikova 155) ali z nakazilom na transakcijski račun Kazine d.o.o. po predračunu, ki ga boste prejeli po elektronski pošti:

plačilo avansa v znesku 175,00 eur – plačilo ob prijavi. 

preostanek plačila v znesku 175,00 eur – plačilo do 17.6.2024.

Plačilni pogoji:

Po potrjeni prijavi za udeleženca izvedete plačilo avansa v znesku 175,00 eur. Po prejetem predračunu s podatki za plačilo lahko znesek poravnate osebno na vpisu v Kazini v Šiški ali z nakazilom na transakciji račun organizatorju Kazininega poletnega tabora Kazine d.o.o. (v nadaljevanju organizatorju tabora). Rezervacija za udeleženca bo dokončno potrjena šele po plačilu avansa.

Za udeleženca imate pravico do pisne odpovedi udeležbe na Kazininem poletnem taboru, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti na info@kazina.si posreduje organizatorju tabora. V primeru odpovedi po 10.6.2024 ste za udeleženca dolžni poravnati organizatorju odškodnino zaradi odpovedi v znesku 50 % od celotne cene.

Splošni pogoji:

Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži Kazininega poletnega tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

– Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala(e) njegovo življenje ali poslabšala(e) zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom.

– O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana …) bom pred odhodom pisno obvestil-a organizatorja tabora.

– Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru tabora (pohodništvo, sprehodi, ekskurzije,…).
– Za vse vrednostne predmete, ki jih bo udeleženec prinesel s seboj, odgovarja sam.

– Strinjam se s tem, da organizator ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja tabora, v kolikor te ne nastanejo kot posledica nezadostnega dolžnega ravnanja protipravnosti in skrbnosti mentorjev, ter opustitve vsakršnega nadzora in dajanja navodil, ki utegne povzročiti škodo.

– Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb.

– V primeru neupoštevanja pravil in predpisov oziroma v primeru ravnanja, ki bi škodovalo Plesni šoli Kazina in ostalim udeležencem, ima organizator pravico udeležencu/ki odpovedati nadaljnje sodelovanje na taboru, brez kakršnegakoli povračila stroškov.


Zavarovanje rizika odpovedi:

Ko boste poravnali znesek v celoti, lahko – če želite, za primer odpovedi zavarujete celoten vplačan znesek  Zavarovanje rizika odpovedi lahko sami sklenete pri katerikoli zavarovalnici.

Pogoji za sklenitev se lahko med zavarovalnicami nekoliko razlikujejo. Strošek zavarovanja sicer znaša približno 5% od celotnega zavarovanega zneska. Pred sklenitvijo predlagamo, da preverite tudi kakšen je znesek odbitne franšize v primeru uveljavljanja zahtevka. Večina zavarovalnic določa tudi rok po izdaji računa v katerem je potrebno skleniti zavarovanje.

Predlagamo, da zavarovanje uredite čimprej, saj v primeru, da pride do poškodbe v času, ko še nimate sklenjenega zavarovanja, niste upravičeni do povračila.