Čeprav v Kazini ponujamo res pestro izbiro skupinskih plesnih tečajev, so priložnosti v življenju, ki bolj kličejo po kakšni zasebni uri s plesnim učiteljem. Nekateri nimajo časa ali volje po udeležbi na skupinskem tečaju in tudi za takšne so individualne ure odlična rešitev.

Tukaj je le nekaj najbolj očitnih prednosti individualnih ur:

  • termin po želji,
  • učitelj po želji,
  • hitrejša pot do želenega cilja,
  • sprotno dogovarjanje za število ur,
  • družba, ki jo izberete sami (lahko ste sami, v paru, v manjši skupini).

Plesni učitelji Kazine pripravljajo učne ure za najrazličnejše priložnosti: poročni ples, priprava na valeto, priprava na maturantski ples, rojstnodnevna darila, priprava koreografije za posebne dogodke …

Na individualnih urah vas lahko naučimo katerega koli plesnega stila, ki je v naši ponudbi (jazz, balet, hip hop, družabni plesi, step …) ali pa tudi kakšnega posebnega stila, ki bi ga želeli spoznati (plesali smo tudi že kavbojske plese in uresničili druge tematske želje).

 

Pošlji povpraševanje

Naši top predlogi za individualne ure:

PLES Z MAMO – PLES Z OČETOM

Ste tik pred maturantskim plesom in nervozni, ker boste morali zaplesati s hčerko/sinom? Ni treba, da vas je strah! S kakšno individualno uro se boste pripravili, da na parket stopite samozavestni in sproščeni. Naj bo ta dogodek res lep spomin za oba. Pokažite, da se znate zavrteti!

POROČNI PLES

Delo s pari, ki se pripravljajo na poroko, je še posebej simpatično. Z veseljem pomagamo ujeti dih vajine zveze in vama pripravimo posebno koreografijo za prvi poročni ples ali pa vaju samo naučimo različnih plesov, ki jih je dobro obvladati za zabavo (valček, foxtrot, cha cha cha, salsa, disco, bachata in drugi). Priprava na poročni ples vaju bo še bolj zbližala, poleg tega pa bosta prvi ples odplesala sproščeno, zaljubljeno, nepozabno – brez živčnosti in strahu. Na individualne ure lahko pridejo tudi svatje, ki bi želeli obnoviti svoje plesno znanje.

PLES KOT DARILO

Ples je čudovito darilo. Poznate koga, v katerem tli želja po plesu, pa nikakor ne stori prvega koraka? Zakaj ga ne bi vi? Podarite mu individualno uro z učiteljem za vaju skupaj ali samo zanj. V bolj intimnem vzdušju plesne korake osvojiš še hitreje! Ples lahko podari vnuček babici, prijateljica prijateljici, vi vašim staršem ali kolegom. Radi upoštevamo vaše želje (če ste kaj videli na YouTubu, Tik Toku in bi želeli poskusiti), radi pa tudi sami ustvarjamo ter vam pripravljamo zanimive in zabavne plesne lekcije.