Vesna Grandeš WORKSHOP

6. marca 2022 v Kazini gostimo Vesno Grandeš, ki bo s plesalci delila svoje znanje poppinga. Organiziramo 4 delavnice za plesalce, ki bi radi osvojili ali nadgradili znanje te tehnike. Dopoldanska klasa bosta namenjena osnovam, popoldne pa bo nadaljevala na višjem nivoju.

Delavnice priporočamo plesalcem hip hopa in street dancea. Potekale bodo v naših prostorih v Šiški, na Vodnikovi 155 v viola dvorani.

O VESNI GRANDEŠ

Vesna je plesalka, koreografinja, plesna sodnica, organizatorka in promotorka ulične plesne kulture v Zagrebu. Ples je študirala v Londonu (Birkbeck University in Performance Studies). Popping in locking je izpopolnjevala pod mentorstvom Freda Realnessa ter se učila od najboljših na tej sceni. Na Hrvaškem ima svojo plesno šolo Funkadelic, organizira pa tudi festival Streetforma, ki spodbuja mešanje različnih plesnih stilov, umetnost teatra in eksperimentiranje z urbanimi stili. Ustvarila je tudi več predstav, s konceptom Fit Kultura pa združuje plesalce na battlih, jamih, workshopih in zabavah. Rada dela z mladimi plesalci in se trudi, da tudi ulični stili pridobivajo na profesionalni vrednosti.

URNIK DELAVNIC

Nedelja, 6. 3. 2022:

10:00 – 11:15 osnovni nivo

11:30 – 12:45 osnovni nivo

15:00 – 16:15 višji nivo

16:30 – 17:45 višji nivo

Prijave z vplačili sprejemamo do 3. 3. 2022. Število mest je omejeno.

Prijavite se tukaj:

>> Workshop Vesna Grandeš – osnovni nivo

>> Workshop Vesna Grandeš – višji nivo

Cena za zunanje  plesalce je 26 eur za paket 2 klasov oz 15 eur na posamezen klas.
Cena za plesalce Kazine znaša s popustom 20 eur za paket 2 klasov oz 12 eur na posamezen klas.

Lepo vabljeni, da izkoristite to odlično priložnost ter nadgradite svoje znanje v družbi izjemne Vesne!