Prešerni Kazinski plesni Zoom izziv

Na slovenski kulturni praznik – 8. februarja – pripravljamo zanimiv izziv za plesalce vseh stilov. Poimenovali smo ga Prešerni Kazinski plesni zoom izziv. Izvedli ga bomo ob 18. uri na Zoom srečanju, katerega povezavo sporočimo naknadno.

Prešerni Kazinski plesni izziv ponuja možnost, da se plesalci, ki v Kazini plešete različne plesne stile, bolje spoznate in povežete. V prvi vrsti je namenjen predvsem zabavi in druženju skozi ples, ki ga imamo vsi tako radi. Zavedamo se, da imate doma različne možnosti za ples. Prosimo, naj vam to da krila – cilj izziva je ravno ta, da dane možnosti izkoristite sebi v prid.

Nadvse bomo veseli tudi gledalcev, ki boste sodelovali v naših animacijah in presenečenjih, ki naj zaenkrat ostanejo skrivnost. Povezavo za ogled dogodka vam bomo poslali naknadno.

Za vse tekmovalce smo pripravili tudi nagrade:
– prvouvrščeni par – vsak v paru prejme 2 individualni uri z učiteljem Kazine po lastnem izboru ter kazinsko majico,
– drugouvrščeni par – vsak v paru prejme 1 individualno uro z učiteljem Kazine po lastnem izboru ter kazinsko majico,
– vsi prijavljeni tekmovalci, ki boste na izzivu zaplesali, pa prejmete kazinske mini nagrade.

Zmagovalca izzivov določi sodniški trio, ki bo sestavljen iz učiteljev, ki v Kazini učijo različne stile. Sodniki bodo znani naknadno, dogodek povezuje Željko Božić.

Če želite sodelovati kot tekmovalec, se prijavite pri svojem plesnem učitelju najkasneje do ponedeljka, 1.2.2021 ali na info@kazina.si s pripisom Prešerni Kazinski izziv.

Potek izziva in dodatne informacije smo vam že poslali po elektronski pošti, če pa imate vseeno še kakšno vprašanje, se le obrnite na nas.

Komaj čakamo!

 

P.S. Izziv smo namenili našim pripravljalnim in selekcijskim skupinam, katerih plesalci že imajo nekaj izkušenj.

Ni važno, kateri stil plešeš, važno, da imaš rad ples! Izziv bo zabaven tako za tekmovalce kot gledalce, pripravljamo super spremljevalni program s presenečenji.