Podarite del dohodnine Društvu Kazina

Spoštovani plesalci, starši, ljubitelji plesa!

Ujeti smo v trenutku, ko je naše plesno gibanje omejeno. Plesna rekreacija, ki nam prinaša veliko lepega, je omejena na košček našega doma, naši aktivni plesalci in tekmovalci pa poskušajo zadrževati motivacijo in formo prav tako v razmerah, ki jih nismo niti sanjali. Pa smo v Kazini, najstarejši plesni šoli, doživeli v naši več kot 50-letni tradiciji že mnogo vzponov in padcev. Tudi ti so del športa, del naših življenj. Želimo si delati to, kar znamo najboljše, tudi v času, ko bo trenutek ujetosti minil in bomo lahko ponovno skupaj plesali v živo.

Kot ste seznanjeni, lahko vsak državljan RS do 1,0% svoje dohodnine nameni dobrodelnim, kulturnim in športnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu. V kolikor tega ne stori, ta del dohodnine zadrži proračun RS.

Z namenom, da bi prepoznali, kako zelo tudi šport potrebuje ta sredstva in vam olajšal postopek, je Olimpijski komite Slovenije (OKS) pripravil posebno spletno mesto www.olympic.si/podarim, kjer lahko izbirate med športnimi društvi v javnem interesu, ki jim lahko namenite del dohodnine.
Rok za oddajo je do 31. 5. 2021.

Kot društvo, ki deluje v javnem interesu, je že vrsto let tudi naše Društvo Kazina. Pripravili so nam lastno povezavo, da je postopek, s katerim izrazite svojo voljo še bolj enostaven.

V aplikacijo OKS tukaj vnesete podatke v opisanih korakih. Tako boste delež dohodnine, ki ga sicer plačujete državi, namenili sofinanciranju delovanja našega kluba. To vaše dejanje vas ne stane nič, nam in našim plesalcem pa bo vsaka prejeta donacija omogočila lažje izvajanje aktivnosti, ko bomo enkrat ponovno skupaj.

Donirate v naslednjih korakih:

  • Na https://www.olympic.si/podarim/63448777 vnesete svoje podatke
  • V polju »DONACIJO ŽELIM NAMENITI*« je že pravilno vpisana KAZINA z zapisom DRUŠTVO KAZINA LJUBLJANA, DŠ 63448777 (to samo pustite)
  • Podpišite zahtevo
  • Potrdite strinjanje o obdelavi osebnih podatkov in pooblastilo za oddajo zahteve na pristojni finančni urad
    Kliknite »ODDAJ ZAHTEVO«

Zahvaljujemo se vam za izkazano podporo in odločitev za nakazilo do 1% vaše dohodnine Društvu Kazina. Iskreno se vam zahvaljujemo tudi v imenu naših plesalcev in upamo, da bomo vaše zaupanje upravičili z vso mavrico našega ustvarjalnega dela in seveda tudi z rezultati.

Od srca hvala.

Ekipa Kazine

Iskrena hvala za vašo pomoč Društvu Kazina, ki jo izrazite na https://www.olympic.si/podarim/63448777 z vpisom svojih podatkov.