Dragi naši plesalci,

Leto 2020 bomo zaključili tako, kot je treba. Z družbo, dobro glasbo in nasmehi na obrazu. Zato smo vam v decembru pripravili različne online dogodke, na katerih se lahko poveselite z našimi plesnimi učitelji in posebnimi gosti.

V soboto, 5. 12., 2020, pripravljamo Miklavževo ustvarjalnico, ki jo vodi Danijel Mišon. Skupaj bomo ustvarjali okraske za božično-novoletno vzdušje. Za več informacij in prijavo, kliknite TUKAJ>>>

Samo en teden kasneje, 12. 12. 2020, gostimo pravi Stay at home party za osnovnošolce. Z vami bodo DJ Dey ter plesna učitelja Andreja Vakselj in Željko Božić. Toplo priporočamo vsem mladim, povabite lahko tudi prijatelje, ki (še) ne plešejo v Kazini.

Za več informacij in prijavo na stay at home zabavo kliknite TUKAJ >>>

Ni še konec!

Tudi najmlajši morajo dobiti svoj dogodek. Njim smo namenili tradicionalno rajanje z Božičkom, tokrat v online obliki. Eva Mrhar in Nika Zupančič poskrbita za božične koreografije in animacijo, seveda pa nas obišče tudi “tisti mož, ki prinese darila vsem pridnim otrokom”.

Družili se bomo 19. 12., svojega otroka prijavite TUKAJ>>>

Tik pred novim letom pa se bodo zavrteli še plesni pari. Danijel Mišon 30. 12. organizirna novoletni ples. V sproščenem vzdušju se bomo v ritmih standardnih in latinsko ameriških plesov  zavrteli, se družili, osvojili še kakšen nov korak, uživali v prigrizkih (vsak pri sebi)  in skupaj nazdravili novemu letu.

Ne pozabite na prijavo! Naredite jo TUKAJ>>>

 

Se že iskreno veselimo vseh vaših obrazov, da leto zaključimo pozitivno. Se vidimo kmalu!

Veseli december za vse generacije: ustvarjamo, plešemo, mahamo Božičku, žuramo ... Online je tudi prav fino! Vsem našim plesalcem dogodke podarjamo - so brezplačni.