Zimska produkcija

Vabimo vas na Zimsko produkcijo Plesne šole Kazina
v soboto, 19.1. in v nedeljo, 20.1.2019 v Španskih borcih – centru kulture v Mostah.

Na produkciji bodo nastopili plesalci vseh skupin Kazine razen najmlajših plesalcev, starih 3 in 4 leta, ki z nami plešejo v cici mini skupinah pri Evi Mrhar in Niki Zupančič in bodo z nami zaplesali in pokazali, kaj vse so se naučili v letošnjem šolskem letu v nedeljo, 20.1.2019 ob 17.00 v Kazini v Šiški.

Razpored točk po delih – tukaj in vrstni red točk po posameznih delih tukaj, je na voljo tudi pri učiteljih in na vpisu Plesne šole Kazina.

Cena vstopnic za posamezni del (število vstopnic je omejeno):
9,00 € za odrasle, dijake in študente
5,00 € za otroke (predšolski otroci in osnovnošolci)

Vstopnice bodo v prodaji:
od petka, 11.1.2019:
– na blagajni Španskih borcev
– preko spleta na www.mojekarte.si (od 12. ure dalje)
– preko prodajne mreže Mojekarte.si (razen na Petrolu) – https://www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html (od 12. ure dalje)

od ponedeljka, 14.1.2019 (od 15.30 dalje) pa tudi na vpisu Plesne šole Kazina na Vodnikovi 155 v Šiški v času uradnih ur.
Na vpisu v Kazini v Šiški bo možno kupiti vstopnice v 2., 6., 10. in 11. vrsti v parterju, ter v 2. vrsti na balkonu za vse dele produkcije.

Starši, katerih otroci nastopajo v različnih delih produkcije, kupite samo vstopnico za enega od delov, za preostal(i/e) del(e) produkcije lahko ob predložitvi kupljenih vstopnic brezplačne vstopnice dvignete na vpisu v Kazini v času uradnih ur, vendar samo do petka, 18.1.2019.

Več informacij v zvezi s produkcijo najdete tukaj, na voljo pa smo vam tudi na vpisu Plesne šole Kazina na Vodnikovi 155 v Šiški v času uradnih ur.

Žželimo obilo užitkov ob spremljanju nastopajočih.

Ekipa Kazine

Plesalke in plesalci Kazine se vračamo na oder Španskih borcev.