Začetki

Zelo zgodaj mi je bil predstavljen izraz skozi ples. Na začetku je šlo za igro ter odkrivanje in če sem iskrena, se od takrat ni kaj dosti spremenilo. Na Konservatoriju za glasbo in balet sem pod mentorstvom Jane Kovač Valdés in Sabine Schwenner šest let plesala sodobni ples. V tem času sem se redno udeleževala Mednarodnega tekmovanja mladih plesnih ustvarjalcev Opus in bila tudi večkrat nagrajena, od koncu pa dobila Bronasto značko Mete Vidmar za aktivno udejstvovanje na področju plesne dejavnosti. Po osnovni šoli sem iskala nov izziv ter sprobala Jazz balet, step, in hip hop. Ne morem reči, da sem uspela najti svojega favorita med plesnimi stili, ker mi največ pomeni že to, da plešem.

Osebno

Sem diplomirana kineziologinja in nadaljujem svoj študij na podiplomskem programu kineziologije v Ljubljani. Delujem kot inštruktorica pilatesa in miofascialne vadbe.

Projekti

V zadnjih letih pod vodstvom Ade Kogovšek sodelujem pri projektu Oni, kar mi je omogočilo mnogo nastopov, snemanj in drugih projektov, ki so zaenkrat še skrivnost;) Pod mentorstvom Željka Božiča pa nadgrajujem svoj plesni izraz in srčno upam, da se učenje nikoli ne konča.

V zadnjih treh letih sem nastopila na otvoritveni in zaključni prireditvi Women’s EHF EURO 2022, festivalih po celi Sloveniji, sodelovala pri snemanju videospota za francosko skupino Debout sur le zinc in predvsem nabirala plesne spomine, ki jih ne bom nikoli pozabila.

Področje dela

  • plesna učiteljica za otroški hip hop
  • animatorka na plesnih rojstnih dnevih, dogodkih za mlade
  • učiteljica pri projektu Diham ples
  • plesalka projekta Oni