Jazz balet, show dance, balet

 

Tudi vaš otrok že poskuša posnemati plesne gibe z glasbenih spotov in sanja o tem, da bi nekoč nastopal na velikem odru? Vse je mogoče, kar se je za še posebej resnično pokazalo v primerih, ko skupine nadobudnih otrok v plesni dvorani vodijo vrhunski strokovnjaki; Mirjam Podobnik, Mitja Popovski, Mojca Uršič in Petra Zupančič.

 

Mirjam Podobnik

Njena dela ste zagotovo že videli tako na plesnih parketih, kot tudi na priljubljenih televizijskih oddajah, saj so njene koreografije v eter pospremile podelitev nagrad Viktorji, Miss Slovenije, oddaje Maria Galuniča in številne druge. Njen koreografski talent je že na začetku zapisal velik mejnik, saj je s svojo prvo jazz člansko tekmovalno koreografijo povzročila pravo malo evforijo, vse od tedaj pa skupine pod njenim vodstvom zasedajo najvišja mesta na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih. Z najmlajšimi pa je že vrsto let nepremagljiva ustvarjalka vedno novih plesnih zgodb in rezultatov.

Več o Mirjam Podobnik si preberite tukaj.

 

Mitja Popovski

Je koreograf in režiser celovečernih predstav, plesni trener modernega plesa, jazz-a stepa, koreograf selekcijskih skupin vseh obdobij, plesni sodnik modernih tekmovalnih plesov, predavatelj na strokovnih seminarjih IDO in PZS, gostujoči učitelj plesnih šol po svetu in še veliko več od tega. Ponosen je na svoje delo v Južni Afriki, kjer pravi, mu je iz nič uspelo ustvariti novo plesno velesilo.

Več o njegovem delu si preberite tukaj.

 

Mojca Uršič

Mojca Uršič je morda res Univerzitetna diplomirana Biologinja, vendar je tudi odlična plesalka, učiteljica, trenerka, koreografinja, in mentorica, ki je za svoje plesno delo po svetu prejela že vrsto priznanj. Izobraževala se je pri strokovnjakih tako doma, kot tudi v tujini, saj je veliko svojega časa preživela v dvoranah znanih plesnih studijev v New Yorku. Mojca že vrsto let svoje znanje v Kazini prenaša na mlajše generacije in jih z veliko strastjo vodi v prvih urah njihove plesne poti.

Več o njenem delu si preberite tukaj.

 

Petra Zupančič

Le redko bi našli plesno priznanje, ki ga Petra Zupančič še ni prejela, saj je kar trikratna svetovna prvakinja kot solistka v show plesih, dvakratna v kategoriji modernih plesov, enkrat pa je svetovna prvakinja postala tudi z lastno koreografijo. Plesna Zveza Slovenije ji je v tekmovalnih letih večkrat dodelila naziv Solistke leta, prejela pa je tudi priznanja za posebne dosežke na svojem področju, zato lahko z velikim prepričanjem rečemo, da so mladi plesalci s Petro zagotovo v dobrih rokah.

Več o njenem delu si lahko preberete tukaj.

 

Sliši se super, ampak, … o kateri zvrsti plesa govorimo?

Govorimo o plesnih zvrsteh  jazz balet, show dance, modern in balet,  ki so med plesalci izjemno priljubljene. Z učenjem več različnih stilov in tehnik so vaje za otroke zabavne in pomagajo razvijati plesalca, ki se lahko znajde kjerkoli. Z ogrevanjem in razteznimi vajami, ter učenjem tehnike in koreografij plesalci že zelo zgodaj preko zabave osvojijo pravilno telesno držo, razvijejo lastno identiteto, izboljšajo gibljivost in nenazadnje tudi koncentracijo.  Gre za trening telesa in duha.

 

Je vaš otrok pripravljen za jazz balet, show dance, modern ali balet?

Če si želi ustvarjalnega izražanja, je! In če obenem še sanja o nastopih na velikih odrih, je stvar še toliko bolj zagotova. Pod vodstvom najboljše ekipe Kazine bo vaš nadobudnež na plesnem parketu zagotovo zasijal v svoji najboljši luči. Smo omenili, da v Kazini tudi najmlajši vsaj dvakrat letno nastopijo na velikem odru?

 

Kaj za trening potrebuje?

V resnici nič posebnega, pomembno je le, da se otrok počuti udobno. Deklice na treninge navadno prihajajo v pajkicah, majici, in nogavičkah, dečki pa v trenirki. Priporočamo tudi, da so daljši lasje speti v čop ali figo, zaželjena pa niti na steklenico vode.

 

Rezerviraj svoj termin!

Spoznajte pedagoge, trenerje, koreografe, s katerimi naši varovanci osvajajo plesne korake in postajajo vrhunski plesalci

Tečaji jazz balet, show dance in balet

starost vrsta št. vaj datum pričetka dan v tednu termin lokacija/dvorana učitelj-ica cena * rezervacija

* Popuste preverite v cenikih

Premaknite tabelo v desno, da vidite celoten urnik!