Standardni in latinsko ameriški plesi

Se tudi vam oči zasvetijo s posebnim sijajem vsakič, ko v pogled ujamete elegantne plesalce standardnih in latinskoameriških plesov? Obiščite nas na Gerbičevi in se prepustite strokovnemu vodenju trikratnima svetovnima prvakoma med profesionalci.

Skupine vodita: Tjaša Vulić in Luca Bussoletti

Če ste se znašli na tej strani, bi se verjetno strinjali, da imajo imenitne obleke, popolni gibi in eleganca plesalcev standardnih in latinskoameriških plesov prav poseben čar. In tega v Kazininih dvoranah na Gerbičevi zagotovo dodobra ustvarita Tjaša Vulič in Luca Bussoletti, ki sta v svoji karieri dosegla praktično vse, kar se je doseči dalo; poleg tega, da sta se v zgodovino kar trikrat zapisala kot svetovna prvaka v kombinaciji standardnih in latinskoameriških plesov med profesionalci, sta kar osemkrat postala slovenska prvaka v standardnih plesih med člani, ter tudi evropska podprvaka v standardnih plesih med profesionalni.

Zdaj že vrsto let svoje znanje prenašata na številne športne pare, in verjetno ne gre posebej poudarjati, da to delata več kot uspešno. Njuni varovanci so v preteklosti na največjih mednarodnih tekmovanjih in svetovnih prvenstvih že dosegli finalne uvrstitve, zato dovolite, da vam (ali ‘vašemu otroku’) svet standardnih in latinskoameriških plesov predstavita, tako, kot bi morali biti vedno predstavljeni; s strastjo in predanostjo.

Tjaša In Luca sta sicer tudi plesna sodnika Svetovne plesne zveze WDSF, ki bosta vas (ali vašega otroka) na plesno pot pospremila z znanjem, ki ga lahko vidite v plesnih šovih na televizij. Pod najboljšim vodstvom boste (ali ‘bo vaš otrok) odkrivali čare valčka, tanga, foxtrota, quickstepa, sambe, cha-cha-cha-ja, rumbe, paso dobla in jiva, in to tako, da ji boste (ali ‘jih bo vaš otrok’) vzljubil za vedno.

Zakaj standardni in latinskoameriški plesi?

Ker, tako kot vse plesne zvrsti, treningi standardnih in latinskoameriških plesov pomagajo pri otrokovem razvoju, ne le fizičnih, ampak tudi osebnostnih značilnosti. Vsak od plesov ima poseben karakter, in čisto vsak vam bo (ali vašemu otroku) dal nekaj svojega. Od nevidna breztežnosti in lebdenja, ki določajo standardne plese, do čustvenih in temperamentnejših ritmov latinskoameriških plesov, s Kazininimi plesnimi vajami boste (ali ‘bo vaš otrok’) dobil odlično popotnico za nadaljnjo plesno pot. Ne glede na to, v katero smer bo zavila.

Kje in kdaj so vaje?

Plesne vaje standardnih in latinskoameriških plesov se lahko udeležite v Kazinini plesni dvorani na Gerbičevi;  za otroke med 6 in 10 let potekajo ob PONEDELJKIH, med 16.30 in 17.30 med 11 in 17 let pa ob ČETRTKIH med 16.30 in 17.30

Rezervirajte si svoj termin:

Standardni in latinskoameriški plesi v Kazini pod vodstvom trikratnih svetovnih prvakov

Tečaji standardnih in latinskoameriških plesov

starost vrsta št. vaj datum pričetka dan v tednu termin lokacija/dvorana učitelj-ica cena * rezervacija

* Popuste preverite v cenikih

Premaknite tabelo v desno, da vidite celoten urnik!