Kazina BUM

Če si želite plesati, ampak še nikoli niste stopili v plesne čeveljce, in ne veste, katera plesna zvrst vam je pisana na kožo, smo v Kazini sestavili program, ki vam bo ponudil odgovor.

Ste že slišali za Kazina bum?

Osnovali smo ga za začetnike, ki bodo s pomočjo naših izkušenih plesnih učiteljev našli svojo (pravo) plesno pot. Kazina bum v enem namreč združuje kar 3 plesne zvrsti; POP&Dance ples, HIP HOP ter latino, plesalcem pa obenem dovoljuje tudi, da s plesom na izbrano (priljubljeno) glasbo razvijejo samosvoj slog. Je kot nalašč za tiste, ki še niso čisto prepričani, katera plesna zvrst jim je najbolj pri srcu, saj se na plesnih vajah dotaknemo vseh tistih, ki otroke navadno najbolj navdušijo. Skupaj se bomo torej naučili koreografij, ki jih otroci hitro osvojijo, in še hitreje vzljubijo. Ste pripravljeni na plesno jesen in zimo?

Za to, da otroci iz vaje odidejo navdušeni poskrbi naš učitelj Danijel Mišon ( KLIK >> )

Če kdo, potem je zagotovo Danijel tisti, ki je nad plesom v Kazini navduši največje število otrok. Z izkušnjami, ki jih je najprej nabral na tekmovanjih v standardnih in latinskoameriških plesih, kasneje pa še v drugih plesnih zvrsteh, svojo neustavljivo energijo in bogatim znanjem za ples navduši prav vsakega, ki prestopi vrata Kazine. Kot pravi, je njegov največji uspeh to, da po vseh letih v plesnih dvoranah svoje znanje še vedno predaja s takšno strastjo, kot prvi dan, največja nagrada pa nasmehi na obrazih tistih, ki jih je v preteklosti že popeljal skozi ‘plesna vrata’.

Kdaj in kje potekajo vaje Kazina bum?

Na vaje Kazina bum so vabljeni otroci med 5 in 12 letom starosti, v spodnjem urniku vaj pa preverite, katera lokacija (in kateri termin) vam najbolj odgovarja:

Za otroke med 5 in 7 let vaje potekajo:
– ob PONEDELJKIH med 17.00 in 18.00 v Kazinini dvorani v Šiški.
– ali ob TORKIH med 17.45 in 18.45 v naših plesnih prostorih na Kongresnem trgu.

Za otroke med 8 in 12 let vaje potekajo:
– ob PONEDELJKIH med 18.00 in 19.00 v Kazinini dvorani v Šiški
– ali ob  TORKIH med 16:30-17:30 v naših plesnih prostorih na Kongresnem trgu.

 

 

To je Kazinina plesna zvrst, ki je najbolj primerna za ZAČETNIKE!

Tečaji Kazina bum

starost vrsta št. vaj datum pričetka dan v tednu termin lokacija/dvorana učitelj-ica cena * rezervacija

* Popuste preverite v cenikih

Premaknite tabelo v desno, da vidite celoten urnik!