Fantovska HIP HOP skupina

Če si kadarkoli razmišljal o tem, da bi postal HIP HOPar in šteješ 8-12 let, je zdaj pravi čas. Verjemi. V Kazini namreč začenjamo z vajami FANTOVSKE HIP HOP  skupine, ki jo bo vodil najbolj prepoznaven učitelj HIP HOPa pri nas, Željko Božič. Hudo, kajne?

Povej ime slovenskega glasbenega izvajalca, in verjetno ne boš našel takšnega, ki še ni delal z Željkom. Povej ime HIP HOP giba, in verjetno ne boš našel takšnega, ki ga Željko ne obvlada. Če ga še ne poznaš, je pravi ‘fejmič’ med plesalci, saj je s svojimi koreografijami prejemnik številnih priznanj, zaradi njegovih izjemnih dosežkov pa ga je mednarodna plesna organizacija (IDO) že uvrstila v svojo hišo slavnih.

“Nekoč sem poizkusil plesne čevlje in … še vedno jih nosim … kjerkoli, kadarkoli.”

 Pridruži se Željku in fantom!

Prijavi se v fantovsko HIP HOP skupino, in se prepusti beatu tvojih najljubših glasbenih uspešnic. V svojem stilu. S svojo koreografijo. Prednost HIP HOPa je namreč ta, da si učitelji in vaditelji lahko vzamejo več svobode, kot drugod, plesalce pa spodbujajo k izražanju njihove kreativnosti tudi v t.i. freestylu. Sliši se kul in pod Željkovim vodstvom tudi je! Si, na primer že videl Željkove posnetke na Youtube-u? Obljubimo, da se jih boš lahko že zelo kmalu lotil tudi ti. 😉

Poglej si enega izmed nepozabnih plesnih filmčkov, ki jih je ustvaril Željko!

Kako bodo vaje v resnici videti?

Ne skrbi! Vaje bodo prav takšne, kot so ti všeč. Začele se bodo s tvojim najljubšimi sodobnimi glasbenimi HIP HOP uspešnicami, nadaljevale v slogu tvojih najljubših videospotov, in zaključile z mislijo na vse legendarne HIP HOPerje, ki so že pred 40. leti postavili temelje ene najbolj priljubljenih subkultur tega časa. Zato, brez stresa. Če veš, kaj ti je všeč, smo mi tu le, da ti pomagamo najti tvoj stil in ujeti svoj groove.

Kdaj in kje bodo vaje?

Če si po vsem tem totalno ZA, si več kot dobrodošel, da se nam pridružiš na vajah. Potekale bodo vsak ponedeljek v naših prostorih na Kongresnem trgu, med 16.00 in 17.00. Se vidimo?

 

Prijavi se in postani plesalec fantovske HIP HOP skupine (pod vodstvom ŽELJKA BOŽIČA)

Termini tečajev

starost vrsta št. vaj datum pričetka dan v tednu termin lokacija/dvorana učitelj-ica cena * rezervacija

* Popuste preverite v cenikih

Premaknite tabelo v desno, da vidite celoten urnik!