Začetni plesni tečaji v Bazi športa

 

Vabimo vas v celoletno plesno šolo Kazina za cicibane in osnovnošolce tudi v Bazo športa

Z najmlajšimi otroci bomo spoznavali osnove gibanja in koordinacije, slovenske pesmi,popularne popevke, se podali v pravljično-domišljijski svet in gradili naše medosebne odnose v stiku z glasbo.

Osnovnošolcem predlagamo izbiro med posameznimi plesnimi stili.  Atraktivni hip hop, ki ssvojo energičnostjo, popularno glasbo in modernimi gibi združuje zabavo, samozavestno gibanje in raznoliko ritmiko. Vsekakor izvrstna izbira za osnovnošolce, ki ne morejo biti pri miru in radi gledajo plesne spote in videoposnetke popularnih plesalcev.

Na jazz show tečaju bo v ospredju bolj klasična tehnika, blišč mjuziklov, liričnost in nežnost, pa tudi poskočnost in energija.

Izjemna raznolikost torej, ki krepi osebno izražanje in poskrbi tudi za boljšo prožnost telesa.

Začeti s plesom je enostavno: prideš, poskusiš, vpišeš, zaplešeš. In tu se zgodba šele začne.

Novi prijatelji, nove dogodivščine, novi izzivi in nova odkritja v družbi dobre glasbe in ritma, vsem pa obljubljamo tudi prve odrske izkušnje. Naj vaš vsakdan napolni glasba in gibanje.

Vstopite v svet plesa s plesnimi koraki v družbi Kazine. Pričakujemo vas!

 

Veseli nas, da bo Baza športa od septembra dalje gostila v svojih prostorih plesno šolo Kazina. Vsi otroci in mladi, ki se radi gibate v ritmu glasbe, ste vabljeni, da se pridružite vrhunskim učiteljem. Kazina je najboljša plesna šola v mestu, ki vedno poskrbi za sproščeno vzdušje, kmalu pa prihaja tudi v vam bližnje Štepanjsko naselje. Malčki osnovnošolci in srednješolci boste lahko izbirali med različnimi stili in zaživeli svoje plesne sanje. Šport, umetnost, svoboda, nastopanje – podajte se z nami v svet plesa!
WordPress › Napaka

Na strani je prišlo do kritične napake.

Naučite se več o odpravljanju napak v WordPressu.