Pravno obvestilo


Varovanje osebnosti
Spletna stran
Kazina d.o.o., Ljubljana je za internet uporabnike izdelala zabavno interaktivno spletno stran, ki vsebuje vse pomembne informacije o Kazini. Uporabnikom omogoča tudi številne načine interakcije ter tako soustvarjanje spletne strani. Namen spletne strani je maksimalno olajšati uporabnikom dostop do informacij ter komunikacijo s plesno šolo.

Zbiranje informacij
Kazina zbira le tiste informacije uporabnikov spletne strani www.kazina.si, ki so potrebne za opravljanje on-line storitev.

Registracija
Za dostop do določenih področij spletne strani www.kazina.si morajo uporabniki najprej podati najpomembnejše osebne informacije. Po zakonih varovanja človekove zasebnosti varujemo vaše podatke, da bi preprečili neavtoriziran dostop do informacij. Osebne informacije so potrebne pri izpoljnjevanju dveh obrazcev: urnik tečajev in naročanje nastopov ter pri vpisu na forum in mailing listo (naročanje na Kazinina obvestila preko e-maila).

Delitev informacij
Kazina je edini lastnik infromacij zbranih na spletni strani www.kazina.si. Teh informacij ne delimo s tretjo osebo.

Mailing lista
Vsi uporabniki imajo možnost prejemati obvestila in novice plesne šole Kazina preko e-maila, v kolikor si to želijo in podajo potrebne podatke. Na obvestila se lahko naročijo na vstopni strani, kjer vpišejo ime in veljaven e-mail.
Če uporabnik NE ŽELI več prejemati informacij, se lahko odjavi tako, da pošlje e-mail na naslov dance@kazina.si Odjava poteka avtomatično.

Obnova osebnih podatkov
Uporabnik lahko popravi svoje osebne podatke, če se ti spremenijo in sicer tako, da pošlje svoje nove podatke na naslov dance@kazina.si Uporabniku bo naknadno sporočena (ne) uspešnost spremembe.

Forum
Uporabniki lahko izrazijo svoje mnenje ali posredujejo informacijo preko foruma na vstopni strani. Pri tem lahko uporabnik pusti svoj e-mail naslov ter se odloči, ali naj bo ta objavljen tudi na spletni strani. V kolikor nam uporabnik zaupa svoj e-mail naslov in se odloči, da se ga ne objavi, striktno varujemo njegove podatke, da bi preprečili neavtoriziran dostop do informacij.
Pred objavo uporabnikovih sporočil na spletni strani vsako sporočilo pregledamo, da ne bi prišlo do namernih zlorab.

Log datoteke
Da bi izboljšali vsebino naše spletne strani, uporabljamo IP številke, da analiziramo trende, administriramo spletno stran, izsdledimo uporabnikovo gibanje in zberemo širše demografske informacije za celovito uporabo. IP številke niso vezane na informacije, ki izsledijo identiteto uporabnika.