Osnovnošolci

Latino, hip hop, show dance - jazz balet, balet in Kazina boom so programi, ki so vedno "IN". Z najboljšimi vrhunskimi učitelji. Vaje potekajo enkrat ali dvakrat tedensko. Programe lahko tudi kombinirate. 

Kazina boom

Ko še ne veš, kaj bi rad-a plesal-a. Ko želiš prvič v življenju poskusiti, kako te ubogajo noge in ne veš čisto, kateri plesni stil bi izbral -a. Počuti se kot v svojem najljubšem glasbenem spotu, kjer lahko plešeš na svoj plesni stil, pri tem pa kombiniraš še druge zvrsti. Pop & dance, hip hop in latino. Priporočamo vsem začetnikom in tistim, ki še niste izbrali svojega plesnega stila. Zabavali in plesali boste na plesne hite in najboljše koreografije, ki jih boste hitro osvojili. Prodgram poteka pod vodstvom najbolj izkušenih plesnih učiteljev, ki vas bodo z vsemi koreografijami navdušili za ples in vam dali prvi prvi vpogled v različne plesne stile. Vedno na aktualno glasbo.
Starostne skupine: mini: 5 let, 1. in 2. razred

Lokacija vaj: * Center: Kazina na Kongresnem trgu 1 v centru, ** Šiška: Kazina na Vodnikovi 155 v Šiški

Hip hop

Te hip hop spremlja povsod, kjer se kaj dogaja: doma, na zabavah, v šoli, na ulici, lokalu, v najljubši trgovini z oblačili? Hip hop je »IN.« Bodi tudi ti! V družbi naših najboljših učiteljev hip hop tima Kazine bo učenje hip hopa potekalo v vedno zabavnem vzdušju.Starostne skupine: mini: 5 let, 1. in 2. razred, midi: 3.,4.,5. razred, maxi: 6.,7.,8.,9. razred
Lokacija vaj: * Center: Kazina na Kongresnem trgu 1 v centru, ** Šiška: Kazina na Vodnikovi 155 v Šiški

Show dance - Jazz balet

Si želiš plesati kot zvezde glasbenih spotov in tv šovov, biti v koraku s časom? S spoznavanjem osnov različnih tehnik boš z raznolikimi koreografijami kmalu zablestel-a na odrskih deskah. Z najboljšo ekipo Kazine, ki ji uspeva že vrsto let ustvarjati najboljše plesalce v Sloveniji in na svetu boš vsak korak osvojil-a z lahkoto in uživala prav v vsaki koreografiji. Starostne skupine: mini: 5 let, 1. in 2. razred, midi: 3.,4.,5. razred, maxi: 6.,7.,8.,9. razred
Lokacija vaj: * Center: Kazina na Kongresnem trgu 1 v centru, ** Šiška: Kazina na Vodnikovi 155 v Šiški

Modern

Step

Kazina latino

Bi rad-a plesal-a v paru ali v skupini. Užival-a v latino ritmih, spoznaval-a držo in gibanje pravih latino plesalcev. Ritme sambe, salse, merengueja, bachate, cha cha-ja, jive-a, rumbe ... boste spoznavali z našo novo učiteljico, svetovno prvakinjo v latinsko ameriških in standardnih plesih. Vaje potekajo enkrat tedensko po eno polno uro. Starostne skupine: midi & maxi: 3. razred - 9. razred
Lokacija vaj: * Center: Kazina na Kongresnem trgu 1 v centru, ** Šiška: Kazina na Vodnikovi 155 v Šiški

Balet

Lokacija vaj: * Center: Kazina na Kongresnem trgu 1 v centru, ** Šiška: Kazina na Vodnikovi 155 v Šiški

Dogodki za osnovnošolce

V Kazini v Šiški bomo plesali s čarovnicami na Plesu čarovnic, rajali z Božičkom na Božično - novoletnem rajanju, se zabavali na Pustovanju za otroke, pripravili pa bomo tudi Pižama party, ko bomo v Kazini celo prespali, zaplavali v bazenu in plesali ter si ogledovali plesne filme ali pa risanke.

Vaja s starši


Način dela:

Rekreativni:
Celoletni program za začetnike. Vaje potekajo enkrat tedensko po eno šolsko ali polno uro. Šolnina se plačuje 4x letno - ob pričetku novega četrtletja.

Šolsko leto je razdeljeno na 4 četrtletja:
1. četrtletje: 12.9.2016 - 11.11.2016 (8 vaj)
2. četrtletje: 14.11.2016 - 13.1.2017 (8 vaj)
3. četrtletje: 16.1.2017 - 31.3.2017 (10 vaj)
4. četrtletje: 3.4.2017 - 19.6.2017 (10 vaj)
--------------------------------------------------------------
jesenske počitnice: 31.10.2016 - 4.11.2016
novoletne počitnice: 26.12.2016 - 30.12.2016
zimske počitnice: 27.2.2017 - 3.3.2017
prvomajske počitnice: 27.4.2017 - 2.5.2017

--------------------------------------------------------------
Zaradi praznikov odpadejo vaje, ki se nadomeščajo:
sreda, 8.2.2017
ponedeljek, 17.4.2017

----------------------------
Pripravljalne skupine - intenzivni program:
Za vpis v pripravljalne skupine intenzivnega plesnega programa je potrebno plesno predznanje. V kolikor še niste bili naši člani, se nam pred rezervacijo oglasite, da vam predlagamo primerno skupino. Vaje potekajo dvakrat tedensko, šolnina se plačuje mesečno.

----------------------------
Selekcije - tekmovalni program:
Za vpis v selekcijske skupine tekmovalnega plesnega programa je potrebno plesno predznanje.
Za vpis v selekcijske skupine je pogoj opravljena avdicija oz. dogovor s trenerjem. V kolikor še niste bili naši člani, se nam pred rezervacijo oglasite. Selekcijske skupine opravijo dva do štiri treninge tedensko po programu posamezne skupine. Šolnina se plačuje mesečno.
----------------------------