Pogosta vprašanja


Ali lahko rezerviram izbrani tečaj?
Izbrani tečaj lahko rezervirate s klikom na "rezervacija" pri izbranem tečaju. Rezervacija tečaja velja do datuma, ki ga prejmete kot odgovor na vašo rezervacijo po elektronski pošti. Po tem datumu rezervacija ni več veljavna.

Kako se vpišem v izbrani tečaj?
Ob prvem vpisu se oglasite v času uradnih ur na vpisu Plesne šole Kazina na Kongresnem trgu 1 (od ponedeljka do četrtka med 15.30 in 19.00, ob petkih med 15.30 in 18.00) ali na Vodnikovi 155 v Šiški (od ponedeljka do četrtka med 15.30 in 20.30, ob petkih med 15.30 in 18.00). Izpolnite prijavnico (mladoletni potrebujete podpis staršev) in vplačate šolnino za izbrani tečaj.

Kakšno opremo potrebujem?
Oprema, ki jo priporočamo, je lahko različna za tečaje različnih plesnih zvrsti. Največkrat je najustreznejša športna oprema, copati za kombo cic, kombo, latino, show programe in jazz tečaje, superge za hip hop in dance fit, čevlje s trdim podplatom za step. Na tečaju družabnega plesa in salse priporočamo vsakdanja oblačila in udobno obutev, tečajnice na tečaju orientalskega plesa pa se boste najbolje počutile v lahkih oblačili - širokih hlačah in copatih ali bose.

Kdaj pridem na vajo?
Na vajo pridite vsaj nekaj minut pred pričetkom tečaja, da se lahko v miru preoblečete in preobujete.

Če nimam plesnega partnerja za vpis v tečaj družabnega plesa?
Na vpisu Plesne šole Kazina lahko pustite vaše podatke in kontakt. Ko se prijavi primeren plesni partner, oba povabimo k vpisu.
Lahko pa svoje želje objavite tudi v oglasih, ki se nahajajo v naši Skupnosti.